PS Produkció közleménye a Sztárcsinálók rockopera előadásairól

Kedves Nézőink!

Bízunk abban, hogy jól vannak és egészségesek.
Nagyon hiányoznak nekünk!
Szeretnénk megköszönni társulatunk iránti bizalmukat, türelmüket és kedves biztató üzeneteiket.

A kormány által 2021. január 9-én bejelentett járványügyi intézkedés meghosszabbítása – a többi színházhoz hasonlóan – társulatunkat is érinti. Nagyon vártuk, hogy ismét játszhassunk, de sajnos az újabb előrejelzések alapján februárban és márciusban még nem tarthatjuk meg előadásainkat.

A februárra és márciusra meghirdetett Sztárcsinálók előadásainkat a járványügyi vészhelyzet után pótoljuk, a korábban megváltott jegyek az új időpontokra lesznek érvényesek. A veszélyhelyzet megszűnését követően, a játszóhely szabad kapacitásától függően tudjuk az új időpontokat meghirdetni. További türelmüket kérjük!

Munkatársaink értesítik az online vásárolt jegyek tulajdonosait az új időpontokról, de kérjük, figyeljék Önök is honlapunk frissülő híreit. www.sztarcsinalokrockopera.hu

Amennyiben lehetőségük megengedi, kérjük támogassák társulatunk talpon maradását és várják meg előadásaink pótlásának időpontját. Támogatásukat nagyon köszönjük!  

Igényük esetén lehetőséget biztosítunk a megváltott jegyek cseréjére is júliusra, az általunk bérelt Pesti Magyar Színházban meghirdetett We Will Rock You, SAKK és Vámpírok bálja előadásaink egyikére.

www.wwry.hu    www.sakkmusical.com     www.vampirokbalja.com

Abban az esetben, ha megváltott jegyet nem kívánják az új időpontokban felhasználni és a jegy árával támogatni szeretnék a PS Produkció társulatát, köszönettel fogadunk nyilatkozatot a felajánlásról produkcio@psprodukcio.hu címen.

Aki nem kívánja megvárni a járványügyi vészhelyzet végét, kérjük küldje el jegyét a produkcio@psprodukcio.hu e-mail címre, lefotózva, vagy beszkennelve (a jegy vonalkódja jól látszódjon), illetve kérjük az online vásárolt jegy(ek) eredeti visszaigazolását és számláját is. Kérjük továbbá, adják meg a bankszámla számot, ahová a visszatérítést kérik. A visszaváltási igény bejelentési határidejétől – amely 2021 március 1-ig tart – a jegyvisszaváltás 4-5 hetet vehet igénybe. Köszönjük a türelmet!

Reméljük fenti ajánlatainkból megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb megoldást.
Mielőbbi találkozásunkban bízva,
megértésüket és támogatásukat köszönjük!

PS Produkció