Brian May meglátogatta a WWRY csapatát!

2017.11.03-án 17 órakor látogatás tett nálunk Dr. Brian May a Queen együttes szólógitárosa, a We Will Rock You musical egyik szerzője. Csodálatos, nyitott, szeretetteljes embert ismerhettünk meg benne. Mély baráti légkörben zajlott a találkozó. Előadtuk a darab néhány számát. Rádió GaGa, Killer Queen, Ki élne így örökké…

Néhány mondat a vele készült interjúból:

„Lehengerlő volt. Elérzékenyültem, mert nyilván emlékszem arra ahogy mi megtettük az első lépéseinket…

A magyar produkció nagyon friss. Új a koreográfia, a jelmezek – a zene és a történet persze megmaradt, aminek nagyon örülök, de őszintén szólva erős érzelmi kapcsolatom van ezzel az egésszel, mert a zene tényleg mi vagyunk…”

„Látni ezt a fiatal csapatot ezzel a hihetetlen energiával, és ahogy előadják ezt az új, bámulatos koreográfiát, miközben olyan magas szinten énekelnek ahogy, egyszerűen lenyűgöző! Én pontosan tudom, mennyi munka van abban, hogy ez ilyen szinten működjön. Ez egy remek érzés, és szerintem ez a musical sokkal tovább fog élni, mint mi és ezt már a születésekor is így éreztem, és erre igazán büszke vagyok…”

„Láttam a nagyon sok díszlet- és jelmeztervet, amik elképesztőek. Imádom, hogy ez az előadás ennyire új és kreatív, és ez most tényleg a legjobb hely és pillanat arra, hogy ezt megvalósítsuk…”

„Úgy éreztem átjön benne a humor, és ez fontos, mert ennek a történetnek van szíve, de nagyon sok komédia is van benne, és ennek a kettőnek egyensúlyban kell maradnia. Nevetned kell, de sírnod is, mert különben nem működhet a dolog, és még így, lecsupaszítva is éreztem, hogy ez működik. Megmaradt az érzelem…”

„Remek energiája van a shownak. Igazából a darab szereplőit összekapcsolja a Queennel. Mi úgy mondjuk a vibrálás, az alkotásunk energiája átáramlik a szereplőkön. És itt a magyar stábnál, olyan egyértelműen átjött ez…”

„Nagyon jó volt ebben az állapotában látnom a produkciót, mert tudom, hogy amikor majd jelmezben, díszletben, fényekkel és hangosítva látjuk majd ugyanezt, egyszerűen elképesztő lesz. Szerintem egy teljesen új generációval fog majd kapcsolódni.”

[sg_popup id=”1″ event=”hover”][/sg_popup]